Maak je eigen herinnering.

zagen van een steen bij workshop sieraden maken

Heb je een steen van een dierbare en wil je daar graag zelf iets mee doen? Bij Sentiment sieraad kun je terecht om daar een sieraad of een klein object van te maken. In het atelier kun je de steen zagen, boren en slijpen, maken we een ontwerp ga je edelsmeden. Je hoeft geen ervaring te hebben; ik begeleid je door het hele proces en help daar waar dat nodig is. Deze persoonlijke workshop kun je volgen door een afspraak te maken. Je kunt in je eentje terecht, maar ook in je eigen kleine groepje. Er is plaats voor maximaal vier personen.

Het slijpen en edelsmeden is een intensief proces. De tijd die je nodig hebt is afhankelijk van wat je wilt maken. Meestal zijn twee dagen voldoende om een sieraad vanuit een ruwe steen en zilver te maken. Maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een eenvoudige koestersteen te maken en dan ben je in een dagdeel klaar.

De dagen zijn van 10.00 tot 16.30 uur en op afspraak te boeken. De kosten bedragen € 160,- per persoon voor een dag: dit is inclusief een lunch en materiaal. Een dagdeel werken kost € 80,-.

Meewerken aan sieraad.

Ik bied je de mogelijkheid om zelf je steen te komen slijpen. Daar maak ik dan vervolgens het sieraad of object van. Slijpen is erg leuk om te doen: je keert naar binnen en bent helemaal in het moment. Slijpen is niet moeilijk, het is vooral geduld, aandacht, kijken en voelen. Aan dit meewerken zijn geen extra kosten verbonden.