Troosten kan op heel verschillende manieren.

Bijvoorbeeld door een troost cadeau te geven aan iemand die verdriet heeft en zo te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Ik heb buidels met ’trooststenen’ gemaakt. Alle stenen zijn in Nederland bij de Rijn gevonden en ze zitten in een fraaie leren buidel.

De prijs voor alle variaties is € 12,50. Ze zijn te koop in het winkeltje in mijn atelier of te bestellen via de mail.

troost cadeau wensstenen

Troost cadeau Knuffelstenen

Je kunt kiezen uit getrommelde vuursteen of kwarts. De tekeningen die de stenen van nature hebben zijn door bewerking duidelijker te zien; je kunt er gemakkelijk in wegdromen. Een buidel bevat een steen van ca. 5 tot 6 cm en heeft een kaartje met de volgende tekst:

Ontstaan diep in de aarde. Gebroken door natuurkrachten en afgesleten door de rivier. Waar komt hij vandaan, wat heeft hij meegemaakt? Neem de steen in de hand, voel zijn energie en voeg je eigen gedachtes eraan toe.

Troost cadeau Wegwerpzakje

Troost cadeau Wegwerpsteentjes

In dit leren zakje zitten vijf ruwe stenen, elk vertegenwoordigd een fase van rouw. Het zijn de platte keitjes die je vroeger in het water keilde. De tekst op het kaartje is als volgt:

De steentjes in dit zakje staan voor de 5 verschillende fasen waar je mee te maken kunt krijgen als je om iets rouwt: Ontkenning, Boosheid, het Gevecht aangaan, Depressie en Acceptatie. Als een fase voorbij is dan pak je het betreffende steentje en geeft hem weer terug aan de natuur. De steentjes keilen lekker over het water om er vervolgens in te verdwijnen.

De prijs voor de buidels is € 12,50. Ze zijn te koop in het winkeltje in mijn atelier of te bestellen via de mail.