Even voorstellen

Ik ben altijd al creatief geweest, met interesse in mensen en liefde voor de natuur. Nadat ik het edelsmeden en stenen slijpen ontdekte was er geen weg meer terug. Voor mij komt hier alles in samen: natuur, mensen en techniek en creativiteit. Mijn kennis van het goud, zilver en stenen heeft zich sinds 1997 kunnen ontwikkelen. In Arnhem heb ik een paar jaar les gegeven in het edelsmeden, om te ontdekken dat ook dat erg leuk is. Nu werk ik zelfstandig in mijn atelier in Beek (Montferland), waar ik plek heb om ook andere mensen te inspireren.

Mijn uitdaging is elke keer weer om het mooiste van een steen naar boven te halen. Of hij nu ruw of geslepen is, hij inspireert me altijd. Ik maak er unieke en persoonlijk sieraden en kleine objecten van.

Naast het werken in opdracht, geef ik workshops, sta ik op kunstmarkten en verkoop ik sieraden in mijn atelier. Heb je iets op de website gezien wat je wil kopen, of wil je een kijkje komen nemen dan kan dat. Bel of mail me en dan kunnen we en afspraak maken.

Volg me ook op Facebook of op Instagram