Maak je eigen herinnering.

Heb je een steen van een dierbare en wil je daar graag zelf iets mee doen? Bij Sentiment sieraad kun je terecht om daar een sieraad, een koestersteen of een mini-urn van te maken.  In het atelier kun je de steen zagen, boren en slijpen, maken we een ontwerp ga je edelsmeden. Je hoeft geen ervaring te hebben; ik begeleid je door het hele proces en help daar waar dat nodig is. De persoonlijke workshop kun je volgen door een afspraak te maken. Je kunt altijd alleen terecht en na corona met maximaal vier personen.

Het slijpen en edelsmeden is een intensief proces. De tijd die je nodig hebt is afhankelijk van wat je wilt maken. Sommigen zullen met een dag klaar zijn, anderen hebben meer tijd nodig. Meestal zijn twee dagen voldoende om een sieraad vanuit steen en zilver te maken.

De dagen zijn van 10.00 tot 16.30 uur en op afspraak te boeken. De kosten bedragen € 139,- voor een dag: dit is inclusief een lunch maar zonder de prijs van het gebruikte metaal.

zagen van een steen

Meewerken

Ik bied je de mogelijkheid om zelf mee te werken aan het te maken sieraad. Dit kan door het bewerken van de steen. Slijpen is erg leuk om te doen: je keert naar binnen en bent helemaal in het moment. Slijpen is niet moeilijk, het is vooral geduld, aandacht en veel kijken en voelen. Aan dit meewerken zijn geen kosten verbonden