Als een leven voorbij is blijft de herinnering over.

Bij Sentiment sieraad kan de as van een overleden dierbare verwerkt worden in een uniek sieraad of object. Er zijn verschillende manieren waarop de as kan worden toegevoegd. De ruimte waarin de as wordt bewaard wordt zorgvuldig dicht gesoldeerd. U kunt hierbij aanwezig zijn.

Alle sieraden worden speciaal ontworpen en in goud of zilver uitgevoerd. De as komt in een speciale ruimte van het sieraad. Het mooie van de sieraden is dat het niet de uitstraling van een traditioneel assieraad heeft. Het assieraad kan ook als object worden uitgevoerd.

As in een steen

Een mogelijkheid is om de as te laten verwerken in een bewerkte of onbewerkte steen. Je kun het als object gebruiken of altijd bij je dragen. De as bevindt zich in een gesloten zilveren compartiment dat in een steen wordt verwerkt. Dit kan een steen van uw dierbare zijn, of een steen die we samen uitzoeken in mijn atelier.

Sieraden met een dubbele bodem

Bij dit sieraad zit onder de steen een ruimte waar de as in zit.  De steen wordt op professionele wijze gezet. Aan de buitenkant is niet zien dat het om een assieraad gaat.

assieraaad

Sieraden met een verborgen kokertje

In de bodemplaat wordt een kokertje gesoldeerd waar de as in komt. De steen wordt op professionele wijze gezet. Alleen aan de achterkant is de ruimte te zien waar de as in zit.

assieraaad

Nieuwsgierig geworden ?

Kom gerust eens langs voor een afspraak. We kijken dan gezamenlijk en vrijblijvend in mijn atelier wat de mogelijkheden zijn.